Skip to main content

Jäteveden puhdistus Uponor Clean -panospuhdistamolla

Homman hoitaa Kodin Salaojat Oy

Jäteveden puhdistamiseen nykyaikainen ja luotettava jätevesijärjestelmä on laatuinvestointi vuosikymmeniksi eteenpäin. Suunnittelemme ja toteutamme jätevesijärjestelmien asennukset Pohjois-Savon ja Keski-Suomen alueilla. Saat meiltä helpon ja valmiin avaimet käteen asennuspaketin, joka sisältää suunnittelun ja luvat, myynnin ja asennuksen. Jätä urakointi huoletta meille.
Uponor Clean -panospuhdistamot vastaavat täydellisesti omakotitalojen ja kesäasuntojen jätevesien puhdistustarpeisiin.

Jäteveden puhdistamon asennus

Jäteveden puhdistamon ja jätevesijärjestelmän asennus tapahtuu kokonaisurakointina suoraan kauttamme. Edustamme Uponorin luotettavaa tuotevalikoimaa. Suunnittelemme ja asennamme jätevesijärjestelmän kiinteistöllenne ”avaimet käteen”-toimituksena. Saat meiltä myös kattavat käyttöohjeet ja tuen toiminnan käyttöön.

Olemme luotettava kumppanisi omakotitalojen ja kesäasuntojen jätevesijärjestelmien asennuksissa.

Ota meihin yhteyttä

Uponor Clean -panospuhdistamo

Uponor Clean -panospuhdistamo on nykyaikainen ja huoleton. Jäteveden puhdistukseen tekniikka on markkinoiden uusinta tekniikkaa; Puhdistamo on varustettu langattomalla hälytysjärjestelmällä, joka valvoo puhdistamon toimintaa.

Jäteveden puhdistuksen varmatoimisuus on taattua.

Jäteveden puhdistus ja langaton hälytysjärjestelmä

Jäteveden puhdistuksessa langaton hälytysjärjestelmä valvoo puolestasi, että kaikki toimii kuten pitääkin. Tyylikäs ja pieni hälytysjärjestelmä on pieni mutta toimiva laite ja sopii kotiin kuin kotiin.

Ota meihin yhteyttä kysy lisää

Jäteveden puhdistus biologiskemiallisessa panospuhdistamossa

Jäteveden puhdistus on biologiskemiallinen tapahtuma, joka tapahtuu panospuhdistamossa, jonne kaikki kiinteistön jätevedet voidaan ohjata.

Panospuhdistustekniikka on aktiivilieteprosessin ja fosforin kemiallinen saostustapahtuma jossa biologiset pieneliöt suorittavat puhdistusprosessin. Puhdistettu vesi pumpataan avo-ojaan, purkukaivoon tai -ojaan.

Soita 044 491 8843, niin kerromme lisää jätevesijärjestelmistä.

Ota meihin yhteyttä kysy lisää